Industriële elektronica

Al meer dan 75 jaar is E&T actief in de industriële elektronicamarkt. Met een team van zeer ervaren experts leveren wij onder meer maatwerk behuizingen, verbindingsmaterialen, kabelassemblies, kabelbomen, bekabeling, wifi- en IoT technieken, gereedschappen en toebehoren aan zowel nationale als internationale fabrikanten van machines en apparatuur. De sourcing en logistiek hieromtrent hebben voor ons geen geheimen.

Close-up van verschillende kabels

Onze klanten

Wat doen wij voor u?

Opstellen eisenpakket

Een project valt of staat met een duidelijk eisenpakket. Tijdens deze fase brengen we alle technische specificaties van het product of project in kaart. Dit is essentieel, want zonder goede uitvraag is een fout al snel gemaakt. We maken een strategisch design aan de hand van uw huidige én toekomstige eisen. Denk hierbij onder meer aan technische eisen, veiligheid, omgevingsfactoren, levensduur, economische haalbaarheid en return on investment (ROI). Is het product de investering eigenlijk wel waard?

Elektronica advies op maat

Bij E&T streven we ernaar om iedere klant een passende langetermijnoplossing te bieden. En omdat iedere klant anders is, staan persoonlijke benadering met menselijk contact en advies op maat hierbij centraal. Een keuze maken uit de juiste maatwerk kabelassembly of uit honderden verschillende power cords? Welke behuizing heeft u nodig? Met jarenlange kennis en ervaring op zak is E&T dé partij om u verder te helpen.

Engineering

In deze fase worden alle technische details uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Zo leggen we de vertaalslag naar de praktijk. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. Daarnaast is detailengineering ook beschikbaar als afzonderlijke dienst.

Prototyping

Prototyping is vaak een standaard onderdeel van het E&T maatwerkproces en gaat vooraf aan de definitieve goedkeuring van een product. E&T levert maatwerk wanneer blijkt dat de bestaande oplossingen niet geheel bij uw situatie passen. Met een prototype wordt het speciaal voor u ontwikkelde product vóór de productie al tastbaar. Aan de hand hiervan kunnen eventueel nog de allerlaatste wijzigingen worden doorgevoerd.

Assemblage en testen

Steeds vaker willen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten of werk uitbesteden aan specialisten zoals E&T, Daarom besteden zij assemblage en testen qua werkzaamheden structureel aan E&T uit. Vraag gerust eens meer informatie op over de mogelijkheden die E&T voor u kan bieden.

Service, expertise en kwaliteit

Wij leveren vooral maatwerkoplossingen op het gebied van machinebekabeling en behuizingen of communicatie en bieden onze klanten veel meer dan alleen een eindproduct. Denk bijvoorbeeld aan de probleemanalyse, het opstellen van eisenpakketten, prototypes en begeleiding bij de projectimplementatie. 

Onze klanten waarderen ons vooral om onze creativiteit en gedrevenheid om het beste voor onze klanten te zoeken. Hierbij zijn zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en de flexibele en persoonlijke support bij aanvang en tijdens de ontwerp- en opleveringsfase primaire uitgangspunten. 

Zero Defects is meer dan een streven. Wij maken dit in de praktijk waar met ons Premium label. De professionele elektronicamarkt kent ons dan ook niet voor niets al bijna een eeuw als dé partner voor bekabeling en meer.

Normen en standaarden

Bij E&T kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. We doen er alles aan om de CO2-footprint van onszelf én onze klanten te verkleinen en zien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als belangrijk onderdeel van onze strategie.

Op onze parkeerplaats staan laadpalen om elektrische voertuigen op te laden. Als het donker is, wordt de parkeerplaats tijdelijk verlicht door lantaarnpalen met ledverlichting op zonne-energie. Het pand heeft een Energielabel A+ en we gebruiken duurzame middelen en energiebesparende middelen die wij verkopen ook zelf, zoals ledpaneelverlichting, zonnepanelen en infraroodverwarming. Is er een nieuwe technologie beschikbaar om ons pand nóg duurzamer te maken, dan zijn wij er als eerste bij.

Ook zetten we ons actief in om het leven van zowel onze eigen medewerkers als de rest van de samenleving te verbeteren. We zorgen daarom voor een prettig werkklimaat, goede werkomstandigheden en een gelijke kansen. Onze Code of Conduct spreekt bovendien duidelijke beleidslijnen uit op het gebied van sociale zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de acties die we ondernemen tegen kinderarbeid en het verminderen van de CO2-footprint.

Als laatste ondersteunen wij jaarlijks een aantal organisaties of stichtingen. Op dit moment zijn dit de Telecommunicatie Erfgoed Stichting (TELES), Stop Cyberpesten, Tegenkracht (sporten tegen kanker) en Milieu en Samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf, vinden we bij E&T. Ook dat is “Always improving”!

Bekijk onze producten die hier bij horen

Hirose IX Serie. De industriële connector serie voor robotica en industriële high speed cat. 6A verbindingen

12

Stel jouw vraag

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.