Sustainable

Al ruim tien jaar zet E&T zich in om duurzame oplossingen te ontwikkelen. We werken aan een sustainable toekomst door de verduurzaming van woningen en bedrijfspanden, met behulp van onder meer energiemonitoring, ledverlichting, ledpanelen, infraroodverwarming, zonnepanelen, HR-zonneboilers, warmtepanelen en warmtepompen. De mogelijkheden zijn nu al bijna onbeperkt en worden alleen nog maar geavanceerder.

E&T Zonnepanelen

Onze klanten

Wat doen wij voor u?

Opstellen eisenpakket

Een project valt of staat met een duidelijk eisenpakket. Tijdens deze fase brengen we alle technische specificaties van het product of project in kaart. Dit is essentieel, want zonder goede uitvraag is een fout al snel gemaakt. We maken een strategisch design aan de hand van uw huidige én toekomstige eisen. Denk hierbij onder meer aan technische eisen, veiligheid, omgevingsfactoren, levensduur, economische haalbaarheid en return on investment (ROI). Is het product de investering eigenlijk wel waard?

Energiebesparingsadvies op maat

Bij E&T streven we ernaar om iedere klant een passende langetermijnoplossing te bieden. En omdat iedere klant anders is, staan persoonlijke benadering met menselijk contact en advies op maat hierbij centraal. Hoe verlaagt u uw CO2-footprint én bespaart? Wij kennen de opties als geen ander en weten precies welke keuzes tot uw perfecte eindoplossing zullen leiden.

Engineering

In deze fase worden alle technische details uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Zo leggen we de vertaalslag naar de praktijk. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. Daarnaast is detailengineering ook beschikbaar als afzonderlijke dienst.

Prototyping

Prototyping is vaak een standaard onderdeel van het E&T maatwerkproces en gaat vooraf aan de definitieve goedkeuring van een product. E&T levert maatwerk wanneer blijkt dat de bestaande oplossingen niet geheel bij uw situatie passen. Met een prototype wordt het speciaal voor u ontwikkelde product vóór de productie al tastbaar. Aan de hand hiervan kunnen eventueel nog de allerlaatste wijzigingen worden doorgevoerd.

Assemblage en testen

Steeds vaker willen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten of werk uitbesteden aan specialisten zoals E&T, Daarom besteden zij assemblage en testen qua werkzaamheden structureel aan E&T uit. Vraag gerust eens meer informatie op over de mogelijkheden die E&T voor u kan bieden.

Installatie- en projectmanagement

Naast het ontwerp van technische maatwerkoplossingen en klant specifieke producten, zorgt E&T ook voor installatie- en projectmanagement. Hiermee heeft u dan slechts een aanspreekpunt en worden de zaken voor u qua uitvoering tot en met de oplevering voor u geregeld. Dat scheelt u weer tijd en biedt u gemak. E&T regelt het tot in de puntjes voor u!

Practice what you preach

Bij E&T hebben we ons bedrijfspand volledig duurzaam ingericht. Wij beschikken zelf over Energielabel A+, waardoor we onze CO2-footprint minimaal houden. Hier blijft het echt niet bij. We ondernemen steeds meer acties richting onze supply chain, zodat we verduurzaming al vanaf de tekentafel inbedden.

Benieuwd hoe wij ook u kunnen helpen verduurzamen? Bekijk dan het filmpje of neem contact met ons op om eens kennis te maken.

Service, expertise en kwaliteit

Gaat u voor duurzame innovatie, gecombineerd met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Dan is E&T dé partner die u nodig heeft. Wij helpen u om inzicht te krijgen in uw elektrische energieverbruik, waarna we de juiste vervolgstappen zetten om dit verbruik flink te verminderen. 

Met onze hulp zorgt u goed voor de aarde én voor uw portemonnee. Samen met E&T draagt u bij aan een duurzame toekomst!

Normen en standaarden

Bij E&T kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. We doen er alles aan om de CO2-footprint van onszelf én onze klanten te verkleinen en zien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als belangrijk onderdeel van onze strategie.

Op onze parkeerplaats staan laadpalen om elektrische voertuigen op te laden. Als het donker is, wordt de parkeerplaats tijdelijk verlicht door lantaarnpalen met ledverlichting op zonne-energie. Het pand heeft een Energielabel A+ en we gebruiken duurzame middelen en energiebesparende middelen die wij verkopen ook zelf, zoals ledpaneelverlichting, zonnepanelen en infraroodverwarming. Is er een nieuwe technologie beschikbaar om ons pand nóg duurzamer te maken, dan zijn wij er als eerste bij.

Ook zetten we ons actief in om het leven van zowel onze eigen medewerkers als de rest van de samenleving te verbeteren. We zorgen daarom voor een prettig werkklimaat, goede werkomstandigheden en een gelijke kansen. Onze Code of Conduct spreekt bovendien duidelijke beleidslijnen uit op het gebied van sociale zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de acties die we ondernemen tegen kinderarbeid en het verminderen van de CO2-footprint.

Als laatste ondersteunen wij jaarlijks een aantal organisaties of stichtingen. Op dit moment zijn dit de Telecommunicatie Erfgoed Stichting (TELES), Stop Cyberpesten, Tegenkracht (sporten tegen kanker) en Milieu en Samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf, vinden we bij E&T. Ook dat is “Always improving”!

Bekijk onze producten die hier bij horen

Stel jouw vraag

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.