Smart

Uw kantoor of infrastructuur van de toekomst. The Internet of Things. Slimmer omgaan met schaarser wordende resources, zoals grondstoffen en energie, en door middel van informatie uw apparaten al dan niet geautomatiseerd en op afstand besturen. 

Steeds meer apparaten en processen worden tegenwoordig met het internet verbonden of krijgen slimme elektronica ingebouwd om hun prestaties te registreren en te updaten. Zo optimaliseren wij gebruiksgemak en verlagen wij uw onderhoudskosten.

Gaat u met de tijd mee? E&T weet alles over smart oplossingen en helpt u graag om uw pand of infrastructuur toekomstproof in te richten. Van het eerste concept tot en met de oplevering staat ons team van experts voor u klaar.

Onze klanten

Wat doen wij voor u?

On-site meten

Met on-site metingen brengen we de lokale uitgangssituatie, eventuele knelpunten en toekomstwensen in kaart. We controleren datacommunicatienetwerken, glasvezelnetwerken, connectoren, kabelassemblies, verlichting of verwarming. De metingen worden uitgevoerd binnen uw bedrijfspand of op uw bedrijfsterrein en zijn in staat eventuele storingen snel op te sporen. Speciaal voor indoor dekking van telecom signalen kan E&T voor u RF-dekking meten en RF-ontwerpen maken door middel van iBwave tools.

Opstellen eisenpakket

Een project valt of staat met een duidelijk eisenpakket. Tijdens deze fase brengen we alle technische specificaties van het product of project in kaart. Dit is essentieel, want zonder goede uitvraag is een fout al snel gemaakt. We maken een strategisch design aan de hand van uw huidige én toekomstige eisen. Denk hierbij onder meer aan technische eisen, veiligheid, omgevingsfactoren, levensduur, economische haalbaarheid en return on investment (ROI). Is het product de investering eigenlijk wel waard?

IOT advies op maat

Bij E&T streven we ernaar om iedere klant een passende langetermijnoplossing te bieden. En omdat iedere klant anders is, staan persoonlijke benadering met menselijk contact en advies op maat hierbij centraal. Welke apparaten kunt u met het internet verbinden voor meer gebruiksgemak en lagere kosten? Wij kennen de opties als geen ander en weten precies welke keuzes tot uw perfecte eindoplossing zullen leiden.

Engineering

In deze fase worden alle technische details uitgewerkt en op papier gezet, waardoor het product vorm krijgt en de specificaties beoordeeld kunnen worden. Zo leggen we de vertaalslag naar de praktijk. Engineering kan worden gecombineerd met een site-survey & probleemanalyse. Daarnaast is detailengineering ook beschikbaar als afzonderlijke dienst.

Prototyping

Prototyping is vaak een standaard onderdeel van het E&T maatwerkproces en gaat vooraf aan de definitieve goedkeuring van een product. E&T levert maatwerk wanneer blijkt dat de bestaande oplossingen niet geheel bij uw situatie passen. Met een prototype wordt het speciaal voor u ontwikkelde product vóór de productie al tastbaar. Aan de hand hiervan kunnen eventueel nog de allerlaatste wijzigingen worden doorgevoerd.

Assemblage en testen

Steeds vaker willen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten of werk uitbesteden aan specialisten zoals E&T, Daarom besteden zij assemblage en testen qua werkzaamheden structureel aan E&T uit. Vraag gerust eens meer informatie op over de mogelijkheden die E&T voor u kan bieden.

Installatie- en projectmanagement

Naast het ontwerp van technische maatwerkoplossingen en klant specifieke producten, zorgt E&T ook voor installatie- en projectmanagement. Hiermee heeft u dan slechts een aanspreekpunt en worden de zaken voor u qua uitvoering tot en met de oplevering voor u geregeld. Dat scheelt u weer tijd en biedt u gemak. E&T regelt het tot in de puntjes voor u!

Service, expertise en kwaliteit

High tech telecom-infrastructuren, speciale telecom-dekkingoplossingen in stadions en gebouwen, energiemonitoring en analyse, IoT-sensoren, en RFID/wireless technologie om apparaten te connecten met het internet. Wat uw vraag of behoefte ook is, E&T denkt mee. Wij leveren maatwerkoplossingen en begeleiden u vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie van het eindproduct. 

Met veel zorg analyseren wij uw huidige situatie en bepalen we hoe deze ‘smart’ en toekomstproof kan worden gemaakt. Kostenbesparing, gemak en duurzaamheid staan hierbij centraal.

Bekijk onze producten die hier bij horen

Stel jouw vraag

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.