Over ons

Always improving

E&T is expert in industriële elektronica, verduurzaming, IoT en communicatietechnologie. Al zo’n 75 jaar helpen wij onze klanten met innovatieve, specialistische en duurzame oplossingen. Zero-defect, maatwerk en betaalbaarheid vinden we belangrijk, net als een prettige en langdurige samenwerking met onze partners en klanten.

Heeft u als klant iets nodig? Wij realiseren het. Denk aan:

 • maatwerk kabelassemblies
 • behuizingen
 • RFID en wifi-oplossingen
 • antenne-oplossingen
 • DAS systemen, GPON en high tech glasvezeloplossingen
 • geavanceerde elektronica of oplossingen voor het inrichten van smart buildings of cities
 • alle benodigde producten voor het verduurzamen van een (bedrijfs)pand.

   

Smart technology en duurzaamheid staan bij E&T centraal en we helpen onze klanten graag om energie én kosten te besparen met onze innovatieve verduurzamingsoplossingen. 

Bij alleen de levering van een product blijft het echter niet. We helpen onze klanten door het volledige ontwerp- en productieproces heen. Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering van het eindproduct. On-site metingen, advies op maat, prototyping en certificering behoren allemaal tot ons dienstenpakket en we krijgen energie van de uitdagende vraagstukken die we dagelijks voorgeschoteld krijgen. 

Ons team

Martin Vlot

CEO

Quirine Vollebregt

Quality & HSE Manager

Ad Lachman

Finance Manager

Niels van der Helm

Inkoop en Logistiek

Robert Planken

Inkoop en Logistiek

Ron Koenraads

Product Markt Business Development Manager

Ronald van der Stap

Operations Manager

Ruud van Essen

Technisch Management

Willem van der Kruit

Magazijn & Logistiek

Amnit Singh

Afstudeerder

Martin Vlot

CEO

Quirine Vollebregt

Quality & HSE Manager

Ad Lachman

Finance Manager

Niels van der Helm

Inkoop en Logistiek

Robert Planken

Inkoop en Logistiek

Ron Koenraads

Product Markt Business Development Manager

Ronald van der Stap

Operations Manager

Ruud van Essen

Technisch Management

Willem van der Kruit

Magazijn & Logistiek

Amnit Singh

Afstudeerder

E&T missie

Missie

Geen bureaucratie of ingewikkelde procedures. Wat wij willen, is u ontzorgen.

Bij E&T geloven we dat het slimmer, sneller en efficiënter kan. Wij willen oprecht begrijpen wat onze klanten nodig hebben en op een prettige manier met elkaar, onze klanten en leveranciers samenwerken om zo de beste resultaten voor onze klanten en andere stakeholders te realiseren.

Zaken eenvoudiger maken en op een inspirerende manier en na een gedegen inventarisatie passende en soms integrale maatwerkoplossingen bieden. Dat is onze missie. 

We focussen op data- en telecommunicatie, industriële elektronica, duurzaamheid en smart-oplossingen en werken met klantgroepen zoals:

 • Telecom-operators, datacenters, ICT-eindgebruikers en installateurs. 
 • Industriële elektronica-ontwerpers en producenten. 
 • De grootzakelijke markt, het MKB en de (semi) overheid. 

Met onze ervaring en persoonlijke benadering helpen we onze klanten mee om ‘best in class’ te zijn, terwijl we samen goed voor de aarde én uw portemonnee zorgen.

Visie

E&T heeft ambitie. We zetten in op een flinke groei van ons bedrijf en werken hard om de wereld beter en duurzamer te maken. Dit doen we door infrastructuren, machines, apparaten en gebouwen slimmer, efficiënter en duurzamer te maken. 

Daarnaast staat een fijne en positieve werksfeer bij ons centraal. We werken op een persoonlijke manier samen met onze partners, suppliers en natuurlijk klanten. Zo bouwen we positieve en langdurige relaties op. 

Vrouw achter haar bureau die vriendelijk lacht

Geschiedenis

E&T (Electronics & Telematics bv) komt voort uit Alstom, een multinational met activiteiten in de segmenten energie, transport en communicatietechnologie.
Wij bestaan al bijna 100 jaar!

1928

Vestiging in Nederland

Al in 1928 vestigde CGE Alsthom (de voorloper van E&T) zich in Nederland, en na de Tweede Wereldoorlog kreeg het bedrijf twee belangrijke takken: energietechniek en elektronica.

1928

Jaren 50

Nieuwe ontwikkelingen

In bijna een eeuw tijd heeft E&T diverse ontwikkelingen doorgemaakt. In de jaren 50 was de elektronica bijvoorbeeld sterk in opkomst, en daar gingen wij natuurlijk in mee. Nieuwe technieken op het gebied van zwakstroom, telecommunicatie, satellietschotels en telexapparatuur vereisten allemaal transistoren, connectoren, kabels, schakelaars, batterijen en noodstroom. Het leveren hiervan zorgde voor het ontstaan van E&T.
Jaren 50

Jaren 80

Het computertijdperk

Vanaf de jaren 80 werden computers met de bijbehorende kabelsystemen steeds belangrijker. E&T werd een toonaangevende speler op het gebied van gestructureerde bekabelingsystemen. We ontwierpen één van de grootste datanetwerken van Nederland. Vanwege het internationale karakter en de ontwikkelingen in energietechniek en telecommunicatie veranderde de naam GEC Alsthom in Alcatel Alsthom en later in Alstom.

Jaren 80

Heden & Toekomst

E&T in 2023 en verder

Rond 2001 splitste E&T af van Alstom en kreeg het bedrijf de naam Electronics & Telematics bv. Vanaf 2016 hanteert Electronics & Telematics bv de handelsnaam E&T.

 

Ook in 2022 groeit E&T hard door. Nog steeds verandert ons vakgebied razendsnel, en hier spelen wij als geen ander op in. Met de slogan ‘Always improving’ heeft E&T een sterke ambitie om te blijven innoveren en alle producten en diensten volledig toekomstproof te maken. 

Onze focus ligt inmiddels op industriële elektronica, data- en telecommunicatie, duurzaamheid en smart technology. Met onze specialistische maatwerkoplossingen sluiten we perfect aan bij de vereisten van de huidige digitale wereld, terwijl we daarnaast zijn voorbereid op een smart en sustainable toekomst.

Heden & Toekomst

MVO en duurzaamheid

Bij E&T kijken we niet alleen naar het heden, maar ook naar de toekomst. We doen er alles aan om de CO2-footprint van onszelf én onze klanten te verkleinen en zien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als belangrijk onderdeel van onze strategie.

Op onze parkeerplaats staan laadpalen om elektrische voertuigen op te laden. Als het donker is, wordt de parkeerplaats tijdelijk verlicht door lantaarnpalen met ledverlichting op zonne-energie. Het pand heeft een Energielabel A+ en we gebruiken duurzame middelen en energiebesparende middelen die wij verkopen ook zelf, zoals ledpaneelverlichting, zonnepanelen en infraroodverwarming. Is er een nieuwe technologie beschikbaar om ons pand nóg duurzamer te maken, dan zijn wij er als eerste bij.

Ook zetten we ons actief in om het leven van zowel onze eigen medewerkers als de rest van de samenleving te verbeteren. We zorgen daarom voor een prettig werkklimaat, goede werkomstandigheden en een gelijke kansen. Onze Code of Conduct spreekt bovendien duidelijke beleidslijnen uit op het gebied van sociale zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de acties die we ondernemen tegen kinderarbeid en het verminderen van de CO2-footprint.

Als laatste ondersteunen wij jaarlijks een aantal organisaties of stichtingen. Op dit moment zijn dit de Telecommunicatie Erfgoed Stichting (TELES), Stop Cyberpesten, Tegenkracht (sporten tegen kanker) en Milieu en Samenleving.

Maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf, vinden we bij E&T. Ook dat is “Always improving”!

Lees meer Minder

Stel jouw vraag

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.